Gør det selv escape room -opgør med kedelige arrangementer

Her kan du læse om gør det selv løsninger med mobilt escape room, så du undgår kedelige arrangementer. Hvis der er en form for aktivitet ved arrangementer, bliver der et naturligt samtaleemne. Desuden er det lettere at tale sammen, når man har været aktiv sammen. Derfor er mobile escape rooms et rigtig godt bud på en aktivitet der sikrer, at dit arrangement bliver en succes.

Escape room opgaver der passer sig selv

Du kan leje separate bokse med enkeltopgaver, der passer sig selv som en aktivitet til dit event eller din fest. Du kan selv vælge antal og sværhedsgrader af de forskellige bokse.

Du bestemmer selv om det bare skal være for sjov for dine gæster, eller om der skal være præmier til dem som åbner flest bokse eller om boksene skal give adgang til gaver.

Eller måske ønsker du at bruge bokse som sangskjulere eller til at give adgang til vin på gæstebordene 🙂

Opgaverne til gør det selv escape rooms kan også bruges til teamudvikling i virksomheder eller foreninger.

Prisen for at leje gør det selv bokse til en fest hvis man selv afhenter og afleverer er 800 kr for ca 15 bokse.

Hints til gør det selv escape room bokse

Du kan finde hints til gør det selv escape room boksene her: Hints

Bliv selv escape room game master

Vi anbefaler altid at vi kommer ud og er gamemastere for eventboksene som Teenage sønnen og Mordmystriet, da vi er vant til at køre events og kender mulige fejlmuligheder. Men for at spare lidt på et mobilt escape room har du mulighed for selv at komme og hente et passende antal “Teenage sønnen” mobile escape room bokse og blive instrueret, så du selv kan agere game master for dine deltagere. Efter dit event eller din fest returnerer du boksene igen.

Du får papirer med hints samt løsninger til de forskellige udfordringer så du er godt hjulpet igang.

Vi anbefaler dog kun at være gamemaster for mindre grupper op til ca 20 personer, da det kan være svært at overskue flere, når man ikke har rutine.

Hearts & Minds festival på Dokk1 i Aarhus 2023

Det var MobiltEscapeRoom.dk som i samarbejde med Folkeuniversitetet lavede hjerneopgaver på Hearts and minds festivallen på Dokk1 i Aarhus 2023. Arrangementet blev kaldt for Brain Escape af Folkeuniversitetet. Der var mange besøgende, som fik udfordret deres hjerner, så hvis du fik udfordret din hjerne ved Brain Escape på festivalen, var det nogle af vores gør det selv opgaver, som du også kan leje til din fest, hvis du vil udfordre dine gæster.
Dokk1
Folkeuniversitetet

Stemningsbilleder fra Brain Escape på Hearts & Minds festivallen på Dokk1

Book gør det selv escape room under kontakt.