Referencer

Her er nogle af de virksomheder som har haft besøg af Mobilt Escape Room:

Vi havde besøg af Jeppe fra MobiltEscapeRoom til et personalearrangement. Vi dystede i tre hold – og der var stor konkurrence om at være bedst og hurtigst.
Vi var underholdt fra start til slut, og snakken fortsatte i timerne efterfølgende, hvor detaljerne og de mere eller mindre kreative løsninger blev diskuteret.
Stor anbefaling herfra.
Mie Ingerslev-Buchholtz, JO Hydraulics

Og nogle tilbagemeldinger fra det Mobile Escape Room (fra Google Reviews):Vi benyttede Jeppe og hans mobile escape-løsning, “teenagesønnen”, som aktivitet i forbindelse med et personalearrangement i DBU Jylland. Der var stor tilfredshed med både indhold og facilitering – og begge dele til en yderst favorabel pris. Opgavernes sværhedsgrad var udfordrende men passende, og der skulle tænkes og arbejdes smart for at nå i mål, så de 75 minutters tid til at løse boksen fløj af sted. En rigtig fin aktivitet til en dag for personalet! En medarbejder udtalte sågar, at det var klart bedre, end det “rigtige” fysiske escape room, som han tidligere havde prøvet. 5 stjerner til Jeppe for en godt udtænkt boks, en god service og en behagelig udførelse.
Nikolaj Sloth Riisgaard, DBU Jylland

Virkelig sjov aktivitet som vi brugte til et medarbejder arrangement. Alle blev udfordret og sjov konkurrence kollegaer imellem giver altid smil på læben 🙂

Anja Svennesen, Tonax

Vi havde Teenagesønnen fra MobiltEscapeRoom ude til et arrangement for deltagere i alle aldre. Det var virkelig sjovt, tilpas udfordrende til at alle kunne være med, og heller ikke for nemt. En times rigtig god teambuilding. Klar anbefaling.
Janni Pramanik Jakobsen, Solbjerg IF
 

Mega sjov underholdning på Dokk1 til Hearts and Minds festival i Aarhus. Min datter på 9 og jeg var ikke til at hive væk fra aktiviteten 🙂
Jacob Sherson, deltager på Hearts & Minds festival, hvor MobiltEscapeRoom havde opgaver til besøgende