Teamudvikling med escape room

Når der kommer en maksimal tidsgrænse på et escape room vil man typisk begynde at føle sig mere presset, når man kommer tættere på deadline.

Når man bliver mere presset vil ens personlighed typisk blive mere tydelig.

Derfor er et escape room en fantastisk mulighed for, at blive bevidst om ens personlighed i samspillet med andre kolleger.
Når man er bevidst om sin personlighed. bliver det lettere at have fokus på de opgaver som falder en mest naturligt og lade andre fokusere på de opgaver som falder dem mest naturligt.

Ved Mobilt Escape Room kan du booke en seance, hvor du sammen med dine kolleger får arbejdet med jeres personligheder og samtidig har det sjovt.

I vil få en introduktion til samarbejde, så vil I gennemføre escape roomet og derefter tager vi en opfølgning, hvor der vil være mange læringer, at tage med sig videre til det daglige samarbejde.

Der er også mulighed for en anden form for teamudvikling hvor man i hold skal samle points fra gør det selv escape room boksene. Her skal arbejdes mere strategisk, fordi man skal vurdere om det bedst kan svare sig, at samle points fra de lette opgaver eller hoppe på de sværere opgaver.

Kontakt os for en teamudviklings seance her: Kontakt